ИЗДВОЈЕНОХроника

Погинуо дјечак из Дервенте

Дјечак из Дервенте погинуо је данас у саобраћајној незгоди која се догодила данас у Живиницама, а његов отац је тешко повриједјен, незваничне су информације којим располаже Дервентски лист.

-На магистралном Дервента-Добој, у мјесту Живинице, данас око 8.15 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовало лице иницијала С.Ђ. са подручја града Дервента које је управљало путничким возилом марке „Fiat“, а са којим се у возилу налазило једно малољетно лице и лице иницијала М.Т. из Модриче које је управљало теретним возилом марке „VW“. У овој саобраћајној незгоди путник у путничком возилу марке „Fiat“ малољетно лице је страдало, док је возач наведеног возила задобио тјелесне повреде о чијем степену се љекари нису још изјаснили и исто се налази у болници „Свети апостол Лука“ у Добоју – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Увиђај лица мјеста је у току, а врше га полицијски службеници Полицијске станице Дервента, а истим руководи дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

Related posts

ПОДРШКА РАДУ УПРАВЕ, БУЏЕТ ЛАНИ БИО У СУФИЦИТУ

admin

На обали Укрине пронађено
тијело несталог Хорозовића

Derventski List

Ћирилица благо које
је запостављено

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još