ИЗДВОЈЕНОНовости

Полицајци представили опрему коју користе

Полицијска станица Дервента данас је, поводом Дана полиције, организовала је Дан отворених врата током којег су полицијски службеници, заједно са припадницима Жандармерије, представили опрему коју користе у свом раду.

Велики број ученика основних школа, те малишани вртићког узраста у Спортској дворани разгледали су оружје, панцир – прслуке, лисице и друге предмете који чине полицијску опрему.

Командир дервентске Полицијске станице Миломир Балатуновић казао је да су полицијских службеници били на располагању посјетиоцима, показали им опрему и одговарали на питања.

– Због пандемије корона вируса били смо спријечени да у претходне двије године организујемо Дан отворених врата и драго ми је да смо данас нашим малишанима објаснили све што их је занимало. Циљ нам је да се приближимо дјеци, да се дружимо са њима и да их упознамо са опремом коју користимо – рекао је Балатуновић додавши да је данас требало да буде одржан и тактички збор са Јединицом жандармерије Полицијске управе Добој, али да су из службене активности у томе спријечиле.

– Ипак, неколико колега из Жандармерија представило је опрему коју они користе – рекао је командир.

У оквиру обиљежавања 4. априла, Дана полиције, прошле седмице у Дервенти је одржана „Полицијада“, а за понедјељак је заказан помен полицајцима погинулим у протеклом рату.

Related posts

Порфирије нови патријарх српски

admin

Здравствене услуге ближе
социјално угроженим појединцима

Derventski List

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА РАД У БИРАЧКИМ ОДБОРИМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još