Друштво

ПОМАЖУ ДРУГАРИМА ДА ОДУ НА ЕКСКУРЗИЈУ

Како би помогли другарима да оду на матуралну екскурзију, Савјет ученика Стручне и техничке школе одлучио је да то оствари хуманитарним журкама.

Прва од њих заказана је за суботу, 9. марта, у „Ex club Monte Carlo“, а улаз на журку кошта двије марке.

Матурална екскурзија биће организована у мају, а ученике очекује путовање у Шпанију, Италију и Француску.

– Циљ нам је да скупимо новац за што више ученика и ово је прва журка коју организујемо, а планирамо да их одржимо неколико. Очекујем да ћемо овом журком прикупити средства сигурно за двије екскурзије, или бар за једну цијелу и пола друге. Значајно је што већ имамо почетни прилог од 400 КМ, које су нам дали власник клуба и његов пријатељ – казала је предсједница Савјета ученика Јелена Кузмановић казавши да су матурална екскурзија и матурско вече незаборавни тренуци у животу сваког ученика, због чега не би требало да их пропусте.

Хуманост

Савјет ученика те школе већ је организовао неколико хуманитарних акција за социјално угрожену дјецу, а овог пута одлучили су да ученици изађу у сусрет својим школским другарима.

Related posts

Расписан конкурс за упис на богословију

admin

Кроз радионице
оснажују жене

Derventski List

Ликовна активност значајна
за правилан развој дјетета

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još