Друштво

Представници Дервенте
спремни за сцену гранд финала

Пет првопласираних представника из Републике Српске, Србије, Црне Горе и Сјеверне Македоније, који су заслужили мјесто у гранд финалу дјечијег плесно – музичког фестивала „Ритам Европе“, представиће се на сцени у Струмици у суботу, од 12 часова, а дервентске представнице Ивана Симић и Дајана Дујаковић, с нестрпљењем ишчекују излазак на сцену.

Дервенћанке ће, заједно са плесним паром Маријом Андрић и Бењамином Малићбеговићем извести пјесму „Secret combination“ грчке пјевачице Каломире и наступиће под редним бројем 17.

Симићева додаје да, иако су свјесни конкуренције, вјерују у свој наступ.

– Мислим да ће мало већа трема међу нама завладти када дођемо у Македонију, посебно у суботу, када треба да наступимо. Надамо се најбољем и сигурни смо у свој квалитет и свјесни колико смо себе дали у цијели овај пројекат. Ипак, на жирију је да то све види и процијени – казала је Симићева.

У екипи признају да је међу њима завладала еуфорија пред гранд финале.

– Иако смо веома еуфорични нема треме, јер знамо колико времена и труда смо уложили у наш наступ. Ипак, припреме су посљедњих дана пред путовање биле интензивније него на почетку и трудили смо се да наш сваки корак на сцени буде без грешке – казала је Дујаковићева додавши да се сви заједно радују путовању у Македонију.

– Нестрпљиви смо да још једном покажемо свој таленат и пренесемо дјелић наше енергије – додала је Дујаковићева.

Како је од раније познато, уз представнике Дервенте, Републику Српску ће на завршници такмичења представљати и представници Прњавора, Приједора, Градишке и Пала.

Дервенћани су у Струмицу отпутовали данас (четвртак).

Пренос и гласање

Гранд финале, како су најавили организатори, преносиће телевизија Сител у Македонији, а пренос ће биће постављен и на „Youtube“ канал фестивала и реемитован на телевизијама партнерима.

За разлику од досадашњих фаза такмичења, у финалу неће бити могућност за СМС гласање, тако да ће побједу однијети представници који освоје симпатије жирија.

Related posts

СТИГЛА ОПРЕМА ЗА НОВИ ДИО ОБДАНИШТА, ПОЧЕТАК РАДА КРАЈЕМ ОКТОБРА

admin

Пољопривредна смотра у Сочаници од 20. августа

admin

ПРЕСЈЕК ГОДИНЕ ТОКОМ РАДИОНИЦЕ НА ОТВОРЕНОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još