Друштво

Представници Дервенте
спремни за сцену гранд финала

Пет првопласираних представника из Републике Српске, Србије, Црне Горе и Сјеверне Македоније, који су заслужили мјесто у гранд финалу дјечијег плесно – музичког фестивала „Ритам Европе“, представиће се на сцени у Струмици у суботу, од 12 часова, а дервентске представнице Ивана Симић и Дајана Дујаковић, с нестрпљењем ишчекују излазак на сцену.

Дервенћанке ће, заједно са плесним паром Маријом Андрић и Бењамином Малићбеговићем извести пјесму „Secret combination“ грчке пјевачице Каломире и наступиће под редним бројем 17.

Симићева додаје да, иако су свјесни конкуренције, вјерују у свој наступ.

– Мислим да ће мало већа трема међу нама завладти када дођемо у Македонију, посебно у суботу, када треба да наступимо. Надамо се најбољем и сигурни смо у свој квалитет и свјесни колико смо себе дали у цијели овај пројекат. Ипак, на жирију је да то све види и процијени – казала је Симићева.

У екипи признају да је међу њима завладала еуфорија пред гранд финале.

– Иако смо веома еуфорични нема треме, јер знамо колико времена и труда смо уложили у наш наступ. Ипак, припреме су посљедњих дана пред путовање биле интензивније него на почетку и трудили смо се да наш сваки корак на сцени буде без грешке – казала је Дујаковићева додавши да се сви заједно радују путовању у Македонију.

– Нестрпљиви смо да још једном покажемо свој таленат и пренесемо дјелић наше енергије – додала је Дујаковићева.

Како је од раније познато, уз представнике Дервенте, Републику Српску ће на завршници такмичења представљати и представници Прњавора, Приједора, Градишке и Пала.

Дервенћани су у Струмицу отпутовали данас (четвртак).

Пренос и гласање

Гранд финале, како су најавили организатори, преносиће телевизија Сител у Македонији, а пренос ће биће постављен и на „Youtube“ канал фестивала и реемитован на телевизијама партнерима.

За разлику од досадашњих фаза такмичења, у финалу неће бити могућност за СМС гласање, тако да ће побједу однијети представници који освоје симпатије жирија.

Related posts

Доказ да су хероји
свуда око нас

Derventski List

Фризер тражено и
перспективно занимање

Derventski List

Пакети помоћи
обрадоваће 68 корисника

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još