Новости

Предсједник НДП-а представио
правце дјеловања партије

Бојан Шапурић, који у статусу вршиоца дужности обавља функцију предсједника НДП-а, посјетио је протекле седмице Градски одбор странке у Дервенти и одржао радни састанак са предсједником одбора Зораном Милојевићем и његовим сарадницима.

Шапурићу је вођство над партијом повјерено послије оставке оснивача и дугогодишњег лидера НДП-а Драгана Чавића, а са Дервенћанима је подијелио своју визију дјеловања странке у будућности напомињући да је за крај маја заказана изборна сједница Скупштине. На тој сједници, осим избора предсједника, Предсједништва и чланова Главног одбора, делегатима ће бити представљени програмски документи.

– Ми смо садашњег предсједника партије упознали са стањем у Градском одбору, резултатима које смо остваривали у  претходним изборним процесима, али и са укупним стањем и политичким односима на подручју Дервенте – рекао је предсједник дервентског НДП-а Зоран Милојевић.

Related posts

Дервента стасала у град за примјер

admin

Створени предуслови за прве прикључке

admin

Концерт Дејана Матића увеличао прославу Дана Републике

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još