ИЗДВОЈЕНОНовости

ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА ПАЦИЈЕНАТА ТРАЈЕ ДО КРАЈА ГОДИНЕ

Дом здравља Дервента и ове, као и претходних година, омогућава становништву Дервенте и сусједних  општина да се у периоду од 1. октобра до 31. децембра 2019. године региструју или пререгиструју у тим изабраног доктора породичне медицине, педијатра или гинеколога, без навођења разлога промјене.

Да би имали могућност остваривања права из здравственог осигурања путем здравствене књижице у Дому здравља Дервента, потребно је да се обратите у ЈЗУ Дом здравља Дервента у тим изабраног доктора, те да попуните одговарајуће обрасце изјаве о избору/промјени доктора. 

– Доктори специјалисти педијатри код којих можете регистровати своју дјецу су прим. др Нада Чечавац, специјалиста педијатар, те др Мирјана Станковић, специјалиста педијатар – наводе из Дома здравља додајући да су  доктори специјалисти гинеколози код којих се можете регистровати прим. др Мирко Шаран, специјалиста гинеколог и прим. др Биљана Ненадић, специјалиста гинеколог.

– Такође, путем здравствене књижице имате могућност на услуге из области ортодонције за дјецу до 15 година и зубне технике за пацијенте старије од 65 година – наводе из ове установе.

Related posts

ВОДА ИЗ ГРАДСКОГ ВОДОВОДА ИСПРАВНА ЗА ПИЋЕ

admin

Занатлије послују на стакленим ногама

admin

Посна трпеза осјетно скупља

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još