ИЗДВОЈЕНОРС-РЕГИЈА

Приједлог Влади да настава почне 1. септембра

Министарство просвјете и културе предложиће Влади Републике Српске да настава у Републици Српској почне 1. септембра у школским клупама, уз трајање часова од 45 минута и без подјеле одјељења на групе, изјавила је Срни ресорни министар Наталија Тривић.

Тривићева је истакла да би ученици требало да имају мали и велики одмор као и раније, а да ће у случају погоршања епидемиолошке ситуације школе наставу организовати у складу са препорукама Института за јавно здравство РС.

– Све школе и ђачки домови су приступили припремама својих објеката, дезинфекцији простора, обезбјеђењу дезинфикатора и средстава за хигијену, како би се несметано започела нова школска година – навела је Тривићева.

Према њеним ријечима, Институт за јавно здравство прописао је препоруке за организацију наставног процеса, препоруке за запослено особље и препоруке за ученике у условима пандемије којих ће се ученици и наставници, као и до сада, морати придржавати.

http://www.rtrs.tv

Related posts

МИР БОЖИЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ!

admin

АКТИВАН БРОЈ 1411 ЗА ПОМОЋ МАЛИШАНИМА

admin

Нова наредба о регулисању рада у Дервенти

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još