ИЗДВОЈЕНОНовости

Проходне све улице и путеви

Са првим снијегом и зимска служба је изашла на терен, те према раније утврђеним приоритетима, чисте и одржавају градске улице и локалне путеве.

Из Одјељења за стамбено – комуналне послове подсјетили су да је посао одржавања путева и тротоара у градском подручју повјерено „Комуналцу“, док је за локалне путне правце задужено предузеће „БС инжињеринг“.

– На основу Програма заједничке комуналне потрошње одређени су приоритети за чишћење улица и тротоара у зимском периоду, те су на основу тога, већ ноћас зимске службе биле на терену. Градске улице се посипају абразивним материјалима и чисте од ноћас – рекли су у одјељењу додајући да је исти случај и са приоритетним локалним путним првцима.

–  Дионице Дервента – Календеровци – Дријен и Дервента – Церани – Осиња – Појезна посутим су ризлом и сољу и у потпуности су проходни. Ови путни правци су приоритетни због аутобуског саобраћаја  – објаснили су из овог одјељења.

Они су још додали да ће се, уколико дође до обилнијих падавина приступити и чишћењу и одржавању и осталих локалних путева на подручју општине.

Related posts

Успјехе нису умањили специфични услови рада

admin

КРОВ НАД ГЛАВОМ ДОБИЈАЈУ ЈОШ 24 РАСЕЉЕНЕ ПОРОДИЦЕ

admin

Пјешачки прелаз додатно
ће заштитити ђаке

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još