ИЗДВОЈЕНОНовости

Проходне све улице и путеви

Са првим снијегом и зимска служба је изашла на терен, те према раније утврђеним приоритетима, чисте и одржавају градске улице и локалне путеве.

Из Одјељења за стамбено – комуналне послове подсјетили су да је посао одржавања путева и тротоара у градском подручју повјерено „Комуналцу“, док је за локалне путне правце задужено предузеће „БС инжињеринг“.

– На основу Програма заједничке комуналне потрошње одређени су приоритети за чишћење улица и тротоара у зимском периоду, те су на основу тога, већ ноћас зимске службе биле на терену. Градске улице се посипају абразивним материјалима и чисте од ноћас – рекли су у одјељењу додајући да је исти случај и са приоритетним локалним путним првцима.

–  Дионице Дервента – Календеровци – Дријен и Дервента – Церани – Осиња – Појезна посутим су ризлом и сољу и у потпуности су проходни. Ови путни правци су приоритетни због аутобуског саобраћаја  – објаснили су из овог одјељења.

Они су још додали да ће се, уколико дође до обилнијих падавина приступити и чишћењу и одржавању и осталих локалних путева на подручју општине.

Related posts

Дервента као стабилан
град улази у 2024. годину

Derventski List

СКУПШТИНА „ТЕКСТИЛЦА“ БЕЗ КОНКРЕТНИХ РЈЕШЕЊА

admin

Овјековјечена имена 35 погинулих бораца

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još