ИЗДВОЈЕНОНовости

РАСПИСАН ТЕНДЕР ЗА АДАПТАЦИЈУ ПАРТИЗАНОВОГ

Некадашње рукометно игралиште познатије као Партизаново, које годинама није у својој правој функцији, требало би поново да засија пуним сјајем, а Општинска управа Дервента покренула је процедуру за његову реконструкцију.

Јавни позив за избор извођача који ће поставити подлогу на овом игралишту расписан је јуче, а вриједност посла процијењена је на 52.100 КМ без ПДВ-а.

– Понуде се могу доставити до 21. августа, а подлога треба да буде постављена у року од десет дана од увођења извођача у посао – наводи се у тендеру објављеном на интернет страници општине.

Адаптација Партизановог игралишта проводиће се у фазама и предвиђена је овогодишњим буџетом општине, а планом капиталних улагања за те намјене биће обезбијеђена 91.000 марака.

Идејним рјешењем је предвиђено да Партизаново буде мултифункционалан простор прилагођен за различите врсте спортова, а у зимском периоду на игралишту би требало да буде постављено клизалиште. Један дио терена са трибинама биће наткривен.

Када буде обновљено, Партизаново ће бити модеран терен за спортске и културне намјене, те мјесто на којем ће нове генерације грађана уживати у спортским надметањима, концертима и другим манифестацијама.

Related posts

ПРОГЛАШЕНА РЕДОВНА ОДБРАНА ОД ПОПЛАВА

admin

„БОСИЉАК“ ФОЛКЛОРОМ УЉЕПШАО ВАСКРС (ФОТО)

admin

ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЈЕВА ЗА СТАМБЕНО ЗБРИЊАВАЊЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još