Друштво

Риболовачко друштво и у
овој години имаће мноштво активности

Скупштинa Спортско – риболовног друштва „Укрина“ усвојила је на данашњој сједници извјештаје о раду за 2023. годину и раду Надзорног одбора, као и извјештаје о финансијском пословању, такмичарске комисије, дисциплинског суда, извјештај о раду рибочуварске службе, те планове за ову годину.
Предсједник Управног одбора друштва Никола Стринић рекао је да су делегати у дискусијама изнијели одређене препоруке за побољшање рада, које су уважене.
-Настављамо са нашим устаљеним активностима, заштити вода и рибљег фонда и спортским такмичењима – рекао је Стринић.
Скупштини су присуствовали и представник Савеза спортских риболоваца РС Здравко Остојић, те представници риболовних друштава из Теслића и Прњавора, као и предсједник Скупштине града Бојан Радановић.
-Драго ми је да овакво друштво успјешно ради и окупља чланове, да кроз своје активности настоји да подигне свијест о потреби заштите животне средине – рекао је Радановић.
„Укрина“ је у прошлој години имала 320 чланова.

Плакета
Скупштина друштва донијела је и одлуку о додјели плакете Станиши Марјановићу власнику“Рибарства Марјановић“ за континуирану подршку активностима и раду „Укрине“.

Related posts

КОНЦЕРТ ЗА ПОМОЋ ВЛАДАНУ ПАШАЛИЋУ 14. МАРТА

admin

У ТОКУ АНАЛИЗА ВОДЕ ИЗ УКРИНЕ, ИНСПЕКТОРИ И ДАНАС НА ТЕРЕНУ

admin

Концерт етно – групе „Траг“ на поклон вјерницима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još