Друштво

Самоувјерено закорачила
у свијет моделинга

Под рефлекторима 45. „Леда бх Fashion Weekа“ протекле седмице нашла се и осамнаестогодишња Дервенћанка Теодора Глишић која је самоувјерено закорачила на модну писту.

Глишићева је своје снове одлучила да претвори у стварност прије годину када је потписала уговор са агенцијом „ABC Models Management“. Врата моделинга од тада су за њу широм отворена.

– Поред ове манифестације, имала сам неколико сарадњи са својом агенцијом и свака ми је донијела ново вриједно искуство. С обзиром да сам дио ове агенције непуну годину, „Леда бх Fashion Week“ био је врхунац нашег досадашњег рада. Како за агенцију, тако и за цијену организацију „Fashion Weekа“ имам само ријечи хвале. Све је било професионално и стилски, а донијело ми је мноштво нових познанстава – казала је Глишићева која с нестрпљењем ишчекује нове модне ангажмане.

Ова Дервенћанка је заједно са још двије манекенке из агенције, постала заштитно лице златаре „Ена“, што је још једна потврда да је чека будућност у свијету моделинга.

Related posts

„Конференција беба“ вечерас на тргу

admin

ВЈЕШТО СПАЈА ПОЕЗИЈУ И ИЗВОРНУ МУЗИКУ

admin

Данима траје помама за кућним ковид тестовима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još