Друштво

Самоувјерено закорачила
у свијет моделинга

Под рефлекторима 45. „Леда бх Fashion Weekа“ протекле седмице нашла се и осамнаестогодишња Дервенћанка Теодора Глишић која је самоувјерено закорачила на модну писту.

Глишићева је своје снове одлучила да претвори у стварност прије годину када је потписала уговор са агенцијом „ABC Models Management“. Врата моделинга од тада су за њу широм отворена.

– Поред ове манифестације, имала сам неколико сарадњи са својом агенцијом и свака ми је донијела ново вриједно искуство. С обзиром да сам дио ове агенције непуну годину, „Леда бх Fashion Week“ био је врхунац нашег досадашњег рада. Како за агенцију, тако и за цијену организацију „Fashion Weekа“ имам само ријечи хвале. Све је било професионално и стилски, а донијело ми је мноштво нових познанстава – казала је Глишићева која с нестрпљењем ишчекује нове модне ангажмане.

Ова Дервенћанка је заједно са још двије манекенке из агенције, постала заштитно лице златаре „Ена“, што је још једна потврда да је чека будућност у свијету моделинга.

Related posts

СЈЕТВА НА ЧЕКАЊУ

admin

Два нова филма сутра на платну Центра за културу

Derventski List

Љуском од јаја креира јединствене украсе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još