Друштво

СКУД „Дервента“ припрема годишњи концерт

Српско културно – умјетничко друштво „Дервента“, и поред ограничења које су донијеле мјере усмјерене на спрјечавање ширења корона вируса, планирају одржавање традицоналног годишњег концерта поводом 27 година постојања.

Из овог друштва наводе да је, као и претходних година, годишњи концерт планиран за крај априла, а начин одржавања ове традиционалне манифестације биће условљен епидемиолошком ситуацијом.

– Годишњи концерт планирамо одржати 24. априла, уколико нам епидемиолошке мјере дозволе. Могуће је да концерт буде одржан на отвореном и то без гостујућих група. Циљ нам је да испоштујемо традицију и да публици представимо све секције које дјелују при друштву. Све секције вриједно припремају програм, те се надамо да ће бити прилике да то и представимо нашој публици на начин који буде адекватан у датом моменту – казао је умјетнички руководилац СКУД-а Саша Арсенић.

Related posts

Концерт за помоћ Драгану Ћудићу у петак

Derventski List

Пријемни испити за нове студенте 27. јуна

admin

Традиционално покладно
дружење чува обичаје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još