ИЗДВОЈЕНОНовости

СКУПШТИНА 8. ОКТОБРА О РАСПОДЈЕЛИ СУФИЦИТА И РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА

Одборници Скупштине општине Дервента разматраће на сједници, која је заказана за 8. октобар, тридесетак тема, међу којима је расподјела буџетског суфицита, као и ребаланс овогодишњег буџета, али и нацрт одлуке о усвајању буџета за идућу годину.

Утврдио је то данас скупштински Колегијум, а на дневном реду засједања локалног парламента наћи ће се и приједлог одлуке о преносу овлашћења за управљање јавним паркиралиштима, те информације о раду и пословању јавних установа у првој половини године.

Пред одборницима ће се наћи и извјештај о раду вртића „Трол“ за пословну 2019/2020. годину, те програм рада ове установе за радну 2020/2021. годину, а биће ријечи и о стању у основном и средњем образовању у школама на подручју општине.

На сједници скупштине општине Дервента требало би да буде и ријечи о приједлозима одлука о продаји неколико неизграђених парцела, те приједлозима одлука о прихватању понуђеног земљишта на поклон од ранијих посједника.

Related posts

Краткотрајни прекиди и у дијеловима Модрана и Дажнице

admin

ЦЕНТАР ГРАДА ДОБИЈА НОВИ ИЗГЛЕД

admin

Мјере продужене до 27. септембра

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još