ДруштвоИЗДВОЈЕНО

СЛИЈЕДЕ ВРЕЛИ ДАНИ, ЖИВА СКАЧЕ ДО 40 СТЕПЕНИ

Републички хидрометеоролшки завод Републике Српске издао је упозорење у  вези са веома високим температурама које се очекују идућих дана.

Током викенда и почетком наредне седмице очекују се температуре од 34 до 38 степени Целзијусових, а жива на термометру у понедјељак ће се попети и до 40 степени.

Према прогнозама метеоролога, сутра јутро ће бити ведро, а током дана сунчано и веома топло, спарно са врућинама. Јутарња температура ће бити од 16 до 23, на југу до 25 степени, а највиша дневна од 30 до 35, на сјеверу и југу до 38 степени.

У недјељу, 11. августа, јутро ће бити ведро и сунчано. Током дана сунчано и топло, мјестимично спарно и вруће. Јутарња температура од 18 до 24, на југу до 26, а највиша дневна од 29 до 36, локално на сјеверу и југу до 39.

У понедјељак, 12. августа, јутро ведро и сунчано, а током дана сунчано и вруће. Јутарња температура од 18 до 24, на југу до 27 степени Целзијусових, док се очекује највиша дневна температура од 31 до 38, на југу око 40 степени.

http://www.rtrs.tv

Related posts

Сајам привреде допринос привредном замаху Дервенте

admin

ГЛАСАЊЕ ЗА НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ ДО 20. ДЕЦЕМБРА

admin

Дружење више од 600 ловаца за старт нове ловне сезоне

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još