ДруштвоРС-РЕГИЈА

Слободно укупно 1.618 мјеста за бруцоше

Универзитети у Бањалуци и Источном Сарајеву објавили су данас конкурсе за упис студената у другом уписном року, а на оба јавна универзитета слободно је укупно 1.618 мјеста, од чега 1.072 на буџету.

Пријем докумената за упис у прву годину првог циклуса студија у другом уписном року на Универзитету у Бањалуци планиран од 29. августа до 2. септембра, док су пријемни испити заказани за 5. септембар.

Кандидати који успјешно положе пријемни испит у другом року и стекну право уписа могу се уписати на студије у периоду од 12. до 16. септембра.

На Академији умјетности Универзитета полагање пријемног испита у другом року траје од 5. до 9. септембра.

Објављивање резултата конкурса је 9. септембра, а коначне ранг-листе до 12. септембра. Упис примљених кандидата почиње 13. септембра и трајаће до 16. септембра.

На Универзитету у Источном Сарајеву пријем докумената за упис у прву годину првог циклуса студија је од 30. августа до 3. септембра, а пријемни испити биће одржани 6. септембра. Упис студената који буду примљени у прву годину студија биће од 13. до 17. септембра.

Related posts

„МБ МОТОРС“ ОПРЕМИО „СУНЦУ“ КОМБИ ЗА ЗИМУ

admin

Андреј Душанић бриљирао
на регионалној смотри знања

Derventski List

ПРИЛАЗИ ЗА 12 ПОДРУЧНИХ ШКОЛА БИЋЕ УРЕЂЕНИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još