Друштво

Спремност за зимске услове контролисана код 25 возила

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента и припадници Ауто – мото савеза Републике Српске провели су превентивну акцију под називом „Безбједна вожња у зимским условима“ у циљу  благовремене припреме возила за учешће у саобраћају у зимским условима вожње.

– У Улици Светог Саве у Дервенти у периоду од 13 до 15 часова контролисано је 25 возила, а припадници Ауто – мото савеза превентивно су прегледали пнеуматике, расхладне и кочионе течности, те исправност и подешености фарова за вожњу. Овом приликом возачима је дијељен и промотивни материјал у циљу што боље едукације возача и припреме возила за вожњу у зимским условима – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Из ове управе су апеловали на возаче да због личне безбједности и безбједности других учесника у саобраћају, поред законске обавезе посједовања и коришћења зимске опреме, у саобраћају учествују са технички исправним возилом, те да поштују саобраћајна правила и прописе.

Related posts

Даривање крви 4. марта

admin

Средњошколци „умили“
Кинеску четврт

Derventski List

Ђаци укрстили знање из саобраћаја

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još