ИЗДВОЈЕНОНовости

СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРИКУПИЛИ 226 ПРАЗНИЧНИХ ПАКЕТА

Ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ и Стручне и техничке школе предали су данас чланицама Кола српских сестара „Царица Милица“ укупно 226 пакетића прикупљених у акцијама које су поводом новогодишњих празника организовали савјети ученика двије школе.
У Стручној и техничкој школи прикупили су и предали 106 пакета, а у СШЦ „Михајло Пупин“ 120 пакета који ће развеселити социјално угрожене породице.
Чланице кола пакете ће уручити заједно са хигијенским и прехрамбеним пакетима који се прикупљају у оквиру божићне акције и уочи накрадоснијег хришћанског празника омогућити суграђанима слабијег материјалног стања да празник прославе достојанствено и у складу са обичајима и традицијом
Чланице су се захвалиле средњошколцима за несебичну хуманост коју су исказали, те су посебно изразиле радост што ће ђаци и сами учествовати у подјели пакета и на тај начин осјетити радост даривања, а уједно бити корисни у заједници.

 

Related posts

ВАТРОГАСНА ЈЕДИНИЦА БОГАТИЈА ЗА НОВО ВОЗИЛО

admin

Нестанак струје на извориштима
оставио дијелове града без воде

Derventski List

Слиједи реконструкцијa објекта школе, опозван предсједник Скупштине

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još