ИЗДВОЈЕНОНовости

СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРИКУПИЛИ 226 ПРАЗНИЧНИХ ПАКЕТА

Ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ и Стручне и техничке школе предали су данас чланицама Кола српских сестара „Царица Милица“ укупно 226 пакетића прикупљених у акцијама које су поводом новогодишњих празника организовали савјети ученика двије школе.
У Стручној и техничкој школи прикупили су и предали 106 пакета, а у СШЦ „Михајло Пупин“ 120 пакета који ће развеселити социјално угрожене породице.
Чланице кола пакете ће уручити заједно са хигијенским и прехрамбеним пакетима који се прикупљају у оквиру божићне акције и уочи накрадоснијег хришћанског празника омогућити суграђанима слабијег материјалног стања да празник прославе достојанствено и у складу са обичајима и традицијом
Чланице су се захвалиле средњошколцима за несебичну хуманост коју су исказали, те су посебно изразиле радост што ће ђаци и сами учествовати у подјели пакета и на тај начин осјетити радост даривања, а уједно бити корисни у заједници.

 

Related posts

МЈЕСЕЧНИ БОРАЧКИ ДОДАТАК ЗА 12.229 КОРИСНИКА

admin

ФЕСТИВАЛ ХУМОРА 17. МАЈА

admin

КЉУЧНА РАНА ДЕТЕКЦИЈА ГОВОРНИХ ОДСТУПАЊА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još