Друштво

„ТРОЛОВЦИ“ ОБРАДОВАЛИ МИЛОША ЗА ДИВАН ДАН

Млади Црнчанин Милош Давидовић, за којег је покренута акција прикупљања средстава за изградњу нове куће, прославља данад свој 14. рођендан, а тим поводом обрадовали су га другари из Јавне предшколске установе „Трол“.
Родитељи и „троловци“ из средње васпитно-образовне групе са тетама Жељком Савић и Сањом Василић обезбиједили су за слављеника гардеробу, слаткише, храну и вјерску литературу, а у акцију су се укључили и суграђани Манда Ђалић, која је поклонила лежај, породица Продић, дјечак Вук Бећаревић са својим родитељима и Драго Наградић који ће замијенити столарију за неусловном објекту у којем Милош живи са глухонијемом мајком и дједом.
-Недавно смо Милоша посјетили у његовој Црнчи, када смо му предали пакете које смо прикупили током Дјечије недјеље. Нисмо жељели да наше акције заврше том једном посјетом, па смо одлучили да га развеселимо за рођендан. Такође, са започетим активностима наставићемо и даље, а сљедећу акцију планирамо у децембру како бисмо били уз њега у новогодишњим празницима – истакле су тете.
Рођендан тешко може да се замисли без торте па је Милошу рођенданска посластица, са честитком и свјећицама, достављена да прослави са својим укућанима, а торта од слаткиша припремљена је и да дан рођења прослави у школи са другарима.

Related posts

Слиједи уређење инфраструктуре у Новим Лужанима

admin

Истакнути и
похваљени успјеси ђака

Derventski List

Ученици укрстили вјештине
у слагању Рубикове коцке

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još