ДруштвоИЗДВОЈЕНО

„ТРОЛОВЦИ“ ОСВАЈАЛИ ОСМИЈЕСИМА И ЗДРАВИМ ЗАЛОГАЈИМА

Слатки и воћни залогаји зачињени осмијесима малишана из вртића „Трол“, који су данас донијели грају и смијех на градски трг, били су више него одличан повод за почетак обиљежавања „Дјечије недјеље“.

Мноштво Дервенћана имало је прилику да прегледа и купи маштовите колачиће и воћне ражњиће које су малишани припремили са својим тетама, а у складу са овогодишњом темом „Здраво тијело, ведар дух“.

Директорица „Трола“ Гордана Симић истакла је да је промоција здравог начина исхране императив при организовању „Дјечије недјеље“, те да су „Троловци“ са васпитачицама сами припремили здраве колачиће и воћне ражњиће.

– Продајни базар је наш начин да дјеци покажемо да смо од продаје њихових радова зарадили новац за слаткише -казала је Симићева додавши да је базар био тек почетак обиљежавања „Дјечије недјеље“.

Продајни базар посјетио је и замјеник начелника општине Синиша Јефтић казавши да је један од главних задатака локалне управе унапређење услуга које дјеца користе, али и простора у којем бораве.

– Циљ локалне заједнице је да квалитет услуге и простора гдје су дјеца главни корисници буде на што вишем нивоу – рекао је Јефтић додавши да су најзначајнији пројекти у посљедње вријеме били они који се односе на дјечије потребе, односно проширење вртића, изградња игралишта и терена са вјештачком травом.

 

Related posts

ПОДСТРЕК ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ ТЕЖАК 331.400 КМ

admin

У петак у „Тролу“ састанак са родитељима

admin

Видовданско вече испред Саборног храма

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još