ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Уручени поклони прворођеној беби у 2021.

Дајани и Мирославу Микеревић почетак ове године обиљежио је долазак на свијет њиховог првог дјетета Драге, а њихов дјечак је и први Дервенћанин рођен у 2021. години.

Ову породицу тим поводом данас је посјетио замјеник начелника општине Синиша Јефтић уручивши им поклоне.

Прво новорођенче у Дервенти породици је донијело срећу и због имена које је дјечак добио по очевом дједу.

– Драгу сам родила 2. јануара у добојској болници и пород је прошао у најбољем реду. Беба је тешка три килограма и 750 грама и дуга 57 центиметара. С обзиром да ми је прво дијете, око бебе ми много помаже свекрва – рекла је мајка прворођеног дјечака Дајана, а отац Мирослав захвалио се начелнику општине на свим даровима и дукату који ће дјечаку да остане успомена за читав живот.

– У Новој години добили смо најљепши поклон који смо могли очекивати – рекао је Микеревић.

Замјеник начелника Синиша Јефтић честитао је младим родитељима пожеливши им срећу и још много лијепих почетака.

– Ово је свакако лијепа прилика да на почетку ове нове календарске године дочекамо нашег најмлађег суграђанина, да са породицом Микеревић подијелимо радост и срећу и да им честитамо на принови и пожелимо пуно здравља, породичне слоге и среће. Надам се да ће им и будућност бити овако лијепа и срећна као и почетак ове године – рекао је Јефтић додавши да као и већина локалних заједница тако и општина Дервента, поред поклона као што су играчке, носиљка и други пригодни поклони за новорођенче, прву бебу у Новој години дарују дукатом.

Газдинство породице Микеревић у Дервенти важи за једно од успјешнијих које се бави пољопривредом базираном на узгоју јунади већ дуги низ година, а млади отац Мирослав истакао је да ће и он, заједно са својом породицом да настави породични посао.

 

Related posts

ТРЕНИНЗИ У СПОРТСКИМ КОЛЕКТИВИМА ОД 18. МАЈА

admin

МИРИСОМ ВОЋА ПОДСТИЧУ НА ЗДРАВ НАЧИН ЖИВОТА

admin

Почела исплата пензија за март

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još