Eкономија

Сајам привреде и туризма
отвара врата за посјетиоце

Сајам привреде и туризма по 17. пут ће Дервенту промовисати као привредни центар Републике Српске, а своја врата за посјетиоце отвара данас.
У оквиру ове манифестације од 23. до 25. августа, као и ранијих година, представиће се дервентски привредници и произвођачи, као и они из сусједних локалних заједница и региона, а носилац организације је Спортски центар уз Туристичку организацију града.
Сајам је сваке године прилика за промоцију привредних и туристичких потенцијала Дервенте, али и шанса за склапање нових пословних контаката.
Директор Спортског центра Мирослав Симић истакао је пријављено око 120 излагача, што је више у односу на раније године.

-Они ће своје производе и услуге изложити у затвореном сајамском простору, али и испред Спортског центра. Са нама су наши добро познати пријатељи, који на сајму излажу већ годинама, али и нови излагачи међу којима су и представници из Мађарске -рекао је Симић додајући да се нада да ће као и ранијих година посјетиоци уживати у овој манифестацији.

-Позивамо све Дервенћане и госте из других градова да посјете сајам, а ми ћемо се потрудити да останемо добри домаћини – поручио је директор Спортског центра.
Дервентски Сајам привреде и туризма одржава се под покровитељством Министарства трговине и туризма и градоначелника Милорада Симића, а дио је великогоспојинских свечаности у Дервенти, међу којима је и обиљежавање Дана града, крсне славе Саборног храма и Вашар који ће ове године имати своје 172. издање.

Отварење
Свечано отварење Сајма привреде и туризма најављено је за 17 часова уз пригодан музички и фолклорни програм, те гастро – фест и бесплатан роштиљ и точено пиво за посјетиоце.

Related posts

ВЛАДА УСВОЈИЛА ЗАКЉУЧАК О ЗБРИЊАВАЊУ РАДНИКА „УНИСА“

admin

На привредну смотру стиже више од стотину излагача

admin

ПЛАНТАЖЕ ЉЕШНИКА ЗНАЧАЈАН ПОТЕНЦИЈАЛ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još