Eкономија

Сајам привреде и туризма
отвара врата за посјетиоце

Сајам привреде и туризма по 17. пут ће Дервенту промовисати као привредни центар Републике Српске, а своја врата за посјетиоце отвара данас.
У оквиру ове манифестације од 23. до 25. августа, као и ранијих година, представиће се дервентски привредници и произвођачи, као и они из сусједних локалних заједница и региона, а носилац организације је Спортски центар уз Туристичку организацију града.
Сајам је сваке године прилика за промоцију привредних и туристичких потенцијала Дервенте, али и шанса за склапање нових пословних контаката.
Директор Спортског центра Мирослав Симић истакао је пријављено око 120 излагача, што је више у односу на раније године.

-Они ће своје производе и услуге изложити у затвореном сајамском простору, али и испред Спортског центра. Са нама су наши добро познати пријатељи, који на сајму излажу већ годинама, али и нови излагачи међу којима су и представници из Мађарске -рекао је Симић додајући да се нада да ће као и ранијих година посјетиоци уживати у овој манифестацији.

-Позивамо све Дервенћане и госте из других градова да посјете сајам, а ми ћемо се потрудити да останемо добри домаћини – поручио је директор Спортског центра.
Дервентски Сајам привреде и туризма одржава се под покровитељством Министарства трговине и туризма и градоначелника Милорада Симића, а дио је великогоспојинских свечаности у Дервенти, међу којима је и обиљежавање Дана града, крсне славе Саборног храма и Вашар који ће ове године имати своје 172. издање.

Отварење
Свечано отварење Сајма привреде и туризма најављено је за 17 часова уз пригодан музички и фолклорни програм, те гастро – фест и бесплатан роштиљ и точено пиво за посјетиоце.

Related posts

Кинеска компанија у новембру остварила извоз од 8,5 милиона КМ

admin

ВЛАДА ДАНАС О ЗБРИЊАВАЊУ РАДНИКА „УНИСА“

admin

САЈАМ ПРИВРЕДЕ У СРИЈЕДУ ОТВАРА ВРАТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još