ИЗДВОЈЕНОНовости

Јавна расправа о раду недјељом 7. децембра

Јавна расправа о Нацрту одлуке о радном времену у угоститељским, трговинским, занатским, услужним и другим објектима и дјелатностима на подручју града заказана је за 7. децембар и требало би да да одговоре у вези са ограничавањем или укидањем рада недјељом.

Скупштина града на посљедњој сједници усвојила је нацрт ове одлуке којом је, између осталог, прописано да радно вријеме у трговинској дјелатности недјељом буде до 15 часова, чиме се излази у сусрет радницима у овој дјелатности, а иницијатива за ову одлуку стигла је од дијела одборника.

Како је објављено на сајту Градске управе, учесници у јавној расправи могу своје приједлоге, сугестије и коментаре доставити и писмено у року од 30 дана, односно до 12. децембра.

Јавна расправа биће одржана у 11 часова у Скупштинској сали.

Нацрт одлуке о радном времену у угоститељским, трговинским, занатским, услужним и другим објектима и дјелатностима на подручју града:

Нацрт одлуке

Related posts

Нови рендген апарат пуштен у употребу

admin

ПОТПИСАН УГОВОР О КОНЦЕСИЈИ ЗА ОДМОРИШТЕ „БРКИЋА ВОДА“

admin

АСФАЛТ ЗА УЛИЦУ ПОРЕД „РАДА“, ВАТРОГАСНИ ДОМ УСКОРО ПОД КРОВОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još