ИЗДВОЈЕНОНовости

ЈОШ УВИЈЕК ТРАЈЕ БРОЈАЊЕ ГЛАСОВА

У Главном центру за бројање гласова у Сарајеву још увијек траје бројање гласова пристиглих путем поште за скупштине локалних заједница и начелнике општина.

За начелника општине Дервента, до сада су пребројана 104 потврђена гласа, од којих је Милорад Симић добио је 53, а Владо Ковачевић 27 гласова, док су 24 гласа била неважећа. Пребројани су и гласови у одсуству, гласача који су гласали путем мобилних тимова и у дипломатско – конзуларним представништвима (ДКП) од којих је Симић добио 121, а Ковачевић 45 гласова.

ЦИК је званично објавио да је пребројано и нешто више од 600 гласова пристиглих путем поште од којих је Милорад Симић добио 401, а Владо Ковачевић 218 гласова, тако да је тренутна разлика са 417 смањена на 132 гласа на страни Ковачевића.

Кад је ријеч о листама кандидата за одборнике највише гласова путем поште до сада је добила листа СДП БиХ-ХС БиХ (298), затим СНСД (78), ХДЗ (35), СДС (26), СП (23), ПДП (17) и тако даље. Од гласова у одсуству, из мобилних тимова и из ДКП-а, СНСД је добио 92, СДС 26, СП 18, док су сви остали добили мању подршку.

Related posts

НАЈЉЕПШЕ ЕТНО ПЈЕСМЕ ИСПУНИЛЕ СРЦА

admin

Екипа „WWin“ подигла побједнички пехар

admin

Цукић уз музику представио укоричене животе рок легенди

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još