Друштво

Дервенћанке у „Ритму
Европе“ наступају 29. октобра

Дервенћанке Ивана Симић и Дајана Дујаковић, те чланови тима Бењамин Малићбеговић и Марија Андрић интензивно се припремају за наступ у „Ритму Европе“ на којем ће 29. октобра у Градишци заједно са представницима из осталих градова и општина Републике Српске покушати да обезбиједе учешће у финалу такмичења.

Ради се о музичком фестивалу за дјецу и омладину који је  прилика за младе таленте да покажу своја умијећа изводећи пјесме на језицима земаља које учествују на „Евросонгу“.

Једна од представница Дервенте Ивана Симић каже да прије такмичења у Градишци предстоји трећи bootcamp на којем ће сви представници утврђивати своје кореографије и припремати се за наступ.

– За најбољи пласман такмичиће се представници из 18 градова и општина Републике Српске, а учесници који заузму прва четири мјеста, као и представници градова домаћина, такмичиће се у финалу које ће бити одржано у Струмици у Македонији – рекла је Симићева захваливши се Градској управи за подршку за учешће у овом фестивалу и позивајући суграђане да подрже њихов наступ и тако допринесу њиховом што бољем пласману.

– Надамо се да ће нас грађани Дервенте подржати и да ћемо се пласирати међу прва четири мјеста  – рекла је Симићева.

Фестивал ће директно преносити Радио – телевизија Републике Српске 29. октобра од 20.10 часова. 

Гласање

Током телевизијског преноса такмичења из Градишке биће омогућено гласање за кандидате путем СМС порука, а прилика је то и за суграђане да подрже представнике Дервенте.

Related posts

ПОЛИЦАЈЦИ У ДЕРВЕНТИ ЗАИГРАЛИ ФУДБАЛ И СТОНИ ТЕНИС

admin

Штандове напунили дјечији радови, мирисна зимница и колачи

admin

Зимско „облачење“ возила празни новчанике

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još