Друштво

„Конференција беба“
вечерас на тргу

Највеселија манифестација у част најмлађих и вечерас ће испунити Трг ослобођења, а дјечији осмијеси, игра и радост обојиће град на „Конференцији беба“.

Ову традиционалну манифестацију у Дервенти већ 14 година организују Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске и локална управа, са циљем промовисања породичних вриједности. Како би се најмлађи Дервенћани добро забавили побринуће се Туристичка организација града.

– Позивамо родитеље наших најмлађих суграђана, рођених  од 28. јуна 2023. до 28. јуна 2024. године, да са својим бебама дођу на „Конференцију беба“ вечерас на Градски трг. Родитељи могу пријавити бебе за учешће уз родни лист или здравствену књижицу – казали су из Туристичке организације града додавши да су за све бебе припремљени поклони.  

– Како смо предвидјели програмом, пријава беба почеће од 18 часова, а осим на дан манифестације, бебе је било могуће пријавити путем „вибера“ на број +38766/219-310 сваким даном од осам до 15 часова – казали су из Туристичке организације.

Као и ранијих година, биће изабрано и награђено трочлано предсједништво и то најмлађа, најстарија и беба са највише браће и сестара које буду регистроване на конференцији, а поклони су припремљени и за најбржу бебу у пузању.

– Такође, у програму ће наступити малишани из вртића „Трол“, кловн, маскоте, а малишани ће имати прилику да се забаве уз осликавање лица, бојење, игру са тијестом и друге садржаје – додали су из Туристичке организације.

Related posts

„Распјевани мај“ на сцену извео
18 талентованих ученика

Derventski List

Од идуће седмице
вакцинација против грипа

Derventski List

Шест деценија пролетјело као 60 дана

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još