ИЗДВОЈЕНОСпорт

Благојевић и Павловићева
најбољи спортисти Дервенте

Члан Фудбалског клуба „Текстилац“ и Клуба малог фудбала „Дервента“ Огњен Благојевић и чланица Женског рукометног клуба „Дервента“Анастасија Павловић најбољи су спортисти Дервенте у 2023. години, док је титулу најбољег спортског колектива понио Клуба малог фудбала, а најперспективнијим спотистом проглашена је чланица Одбојкашког клуба „Дервента“ Јелена Попадић.

Резултати су то збрајања резултата гласања на интернет порталу Дервентског листа, остварених такмичарских резултата и гласова чланова жирија.

Традиционално награђивање најуспјешнијих спортиста, спортских колектива и оних чија перспектива наслућује запажене спортске резултате и Дервентски лист и ове године проводио је у сарадњи са градом Дервента, али и читаоцима.

На расписани јавни позив за избор најбољих спортиста стигло је седам приједлога за мушку и три за женску конкуренцију, затим осам приједлога за најбољи спортски колектив и девет приједлога за најперспективније спортисте.

Награде најбољима биће уручене 29. децембра у Спортском центру током финала турнира „Дервента Нектар футсал“.

Related posts

РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОЛАКШАВА ЖИВОТ

admin

Уручено 13 сједалица, средњошколци испробали симулаторе

admin

Празник који симболизује све
оно чему треба да тежимо

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još