ИЗДВОЈЕНОНовости

ДАН РС ПРОСЛАВИТИ ДОСТОЈАНСТВЕНО

Из Министарства унутрашњих послова Републике Српске позвали су грађане да 9. јануар – Дан Републике прославе достојанствено и у миру, као и да дођу у Бањалуку на свечано обиљежавање овог празника.

– МУП Српске предузима појачане мјере ради одржавања повољног стања безбједности у предстојећем периоду – саопштено је из овог министарства.

Грађанима који буду жељели да прате свечани дефиле савјетује се да поштују наредбе полицијских службеника на терену и да не носе пиротехничка средства и остале опасне предмете.

Из МУП-а грађанима савјетују и да, због лакшег кретања и избјегавања стварања гужве, не носе руксаке и торбе и да код себе имају неки идентификациони документ.

Дан Републике, у Српској је нерадни дан, а у Дервенти ће бити обиљежен поменом погинулим и умрлим борцима Војске РС испред Централног спомен-обиљежја, те свечаним пријемом у Центру за културу.

Related posts

Слобода плаћена животима
најхрабријих синова

Derventski List

Петар Божовић увеличао
Преображењско вече

Derventski List

Честитке и цвијеће уљепшали 8. март

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još