Друштво

„ДЕРВЕНТСКО СРЦЕ“ ОД 22. ДО 27. ЈУЛА

У оквиру традиционалне манифестације „Дервентско срце 2019“, коју организује Интернационални мултирелигијски и интеркултурни центар „Заједно“, и ове године припремљен је богат и разноврстан програм, а додјела „Дервентског срца“ биће уприличена у суботу, 27. јула, у Центру за културу у 11 часова.

Манифестација почиње у понедјељак, 22. јула, у Народној библиотеци „Бранко Радичевић“ са почетком у 19 часова, када ће бити отворена изложба фотографија под називом „110 година Текстилне индустрије у Дервенти“, док ће у уторак, 23. јула, у „Напретковом“ дому у 19 часова бити одржано вече поезије „Дервента срцем опјевана“.

Манифестацију ће употпунити музичко вече „Енвер и пријатељи“, у којем ће публика имати прилику да ужива у сриједу, 24. јула, у Центру за културу од 19 часова. Након тога, у четвртак, 25. јула, у „Напретковом дому“ са почетком у 19 часова услиједиће ликовна изложба дервентских сликара.

Промоција књиге „Колијевка наших снова“ Милице и Фадила Пелесића заказана је за петак, 26. јула, у Центру за у 19 часова.

Related posts

Ученици брусе
говорничке вјештине

Derventski List

Црква и вјерници прослављају Бадњи дан

Derventski List

ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА ЗА ФРИЗЕРЕ, МАСЕРЕ И КОЗМЕТИЧАРЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još