Друштво

Честитке и украси чекају да дамама измаме осмијех

Чланови Удружења дјеце родитеља и омладине са посебним потребама и инвалидних особа „Сунце“ ових дана вриједно израђују разне уникатне поклоне поводом Међународног дана жена, а који ће усусрет овом празнику бити изложени на базару.

Ручно израђене честитке, сапуни и други украси, идеалан су поклон мајкама, бакама, сестрама и свим другим женама које желите да обрадујете поводом 8. марта. Осим тога, „Сунце“ на овај начин жели суграђанима додатно да приближи своје активности.

–  Ми традиционално поводом 8. марта организујемо креативне радионице на којима израђујемо честитке, украсе и поклоне које дистрибуишемо основним и средњим школама. Ове године ћемо организовати и осмомартовски базар, у виду продајно – промотивног штанда, а на којем ћемо промовисати наше активности и рад, а суграђани ће имати прилику и да купе честитке, природне сапуне, украђене вазе, чинијнике и здјелице – казала је предсједница „Сунца“ Татјана Спасојевић додавши да ће сви ови украси и поклони бити изложени и у просторијама удружења.

– Наши суграђани су добродошли у удружење, а могу нас и контактирати на нашој страници или телефоном уколико су заинтересовани за производе које израђујемо. Ово је први пут да израђујемо и природне глицеринске сапуне, које наши корисници израђују уз помоћ стручне особе, а ускоро ћемо да почнемо да радимо и морске соли за купање са пигментима и мирисима – објаснила је Спасојевићева.

Несумњиво ће сваки од поклона из радионица „Сунца“ измамити осмијех некој драгој особи, а члановима овог удружења показати да су труд и рад, али хуманост, особине које имају непролазну вриједност.

Related posts

Данас прекиди у снабдијевању водом

admin

Богојављење поји душу
вјером и надом

Derventski List

ЖЕТВА ПШЕНИЦЕ БЕРИЋЕТНИЈА НЕГО ЛАНИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još