Друштво

Честитке и украси чекају да дамама измаме осмијех

Чланови Удружења дјеце родитеља и омладине са посебним потребама и инвалидних особа „Сунце“ ових дана вриједно израђују разне уникатне поклоне поводом Међународног дана жена, а који ће усусрет овом празнику бити изложени на базару.

Ручно израђене честитке, сапуни и други украси, идеалан су поклон мајкама, бакама, сестрама и свим другим женама које желите да обрадујете поводом 8. марта. Осим тога, „Сунце“ на овај начин жели суграђанима додатно да приближи своје активности.

–  Ми традиционално поводом 8. марта организујемо креативне радионице на којима израђујемо честитке, украсе и поклоне које дистрибуишемо основним и средњим школама. Ове године ћемо организовати и осмомартовски базар, у виду продајно – промотивног штанда, а на којем ћемо промовисати наше активности и рад, а суграђани ће имати прилику и да купе честитке, природне сапуне, украђене вазе, чинијнике и здјелице – казала је предсједница „Сунца“ Татјана Спасојевић додавши да ће сви ови украси и поклони бити изложени и у просторијама удружења.

– Наши суграђани су добродошли у удружење, а могу нас и контактирати на нашој страници или телефоном уколико су заинтересовани за производе које израђујемо. Ово је први пут да израђујемо и природне глицеринске сапуне, које наши корисници израђују уз помоћ стручне особе, а ускоро ћемо да почнемо да радимо и морске соли за купање са пигментима и мирисима – објаснила је Спасојевићева.

Несумњиво ће сваки од поклона из радионица „Сунца“ измамити осмијех некој драгој особи, а члановима овог удружења показати да су труд и рад, али хуманост, особине које имају непролазну вриједност.

Related posts

За матурскe вечери 12.000 КМ из градског буџета

admin

ГИМНАЗИЈАЦИ ОСНОВЦИМА ПОКЛОНИЛИ ПРЕДСТАВУ

admin

НЕКАДАШЊИ ЂАЦИ ПОМОГЛИ УДРУЖЕЊУ „СУНЦЕ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još