Друштво

Анастасија Столић ученик генерације

С обзиром да је због пандемије и ове године изостао Дан ученичких постигнућа на којем су додјељиване дипломе најбољим ученицима Основне школе „Никола Тесла“, руководство ове установе организовало је пријем за ученика генерације, ђаке носиоце „Вукове дипломе“ и ученике који су се истакли у појединим областима и школу успјешно представљали на такмичењима.

Ђаком генерације у школској 2020/2021. проглашена је ученица Анастасија Столић која се истакла својим постигнућима, а носиоци „Вукове дипломе“ у овој генерацији, уз Анастасију, су Сергеј Радановић, Лука Милинковић и Марија Милинковић, док су резултатима на такмичењима похвале заслужили и Маја Поповић и Александра Столић. Посебне похвале за истакнуте резултате у области физике и информатике заслужили су Анастасија Столић и Сергеј Радановић.

Директор школе Љубиша Ђурић, који је ђацима уручио дипломе и поклоне, пожелио им је срећу у наставку школовања у занимањима које изаберу.

– Врата наше школе су вам увијек отворена и радо ћемо бити ту за вас – казао је Ђурић.

Ученици су се захвалили на поклонима и пажњи која им је указана.

 

Related posts

СПРЕМНЕ ВИРТУЕЛНЕ ШЕТЊЕ КРОЗ ЗАНИМАЊА

admin

Ђаци у школској
саобраћајној патроли

Derventski List

Дијелови града и
сутра без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još