Друштво

Анастасија Столић ученик генерације

С обзиром да је због пандемије и ове године изостао Дан ученичких постигнућа на којем су додјељиване дипломе најбољим ученицима Основне школе „Никола Тесла“, руководство ове установе организовало је пријем за ученика генерације, ђаке носиоце „Вукове дипломе“ и ученике који су се истакли у појединим областима и школу успјешно представљали на такмичењима.

Ђаком генерације у школској 2020/2021. проглашена је ученица Анастасија Столић која се истакла својим постигнућима, а носиоци „Вукове дипломе“ у овој генерацији, уз Анастасију, су Сергеј Радановић, Лука Милинковић и Марија Милинковић, док су резултатима на такмичењима похвале заслужили и Маја Поповић и Александра Столић. Посебне похвале за истакнуте резултате у области физике и информатике заслужили су Анастасија Столић и Сергеј Радановић.

Директор школе Љубиша Ђурић, који је ђацима уручио дипломе и поклоне, пожелио им је срећу у наставку школовања у занимањима које изаберу.

– Врата наше школе су вам увијек отворена и радо ћемо бити ту за вас – казао је Ђурић.

Ученици су се захвалили на поклонима и пажњи која им је указана.

 

Related posts

Расписан конкурс
за упис 150 ученика

Derventski List

Јачати капацитете за борбу
против насиља над женама

Derventski List

„БАМБИ“ СА 500 ЧЕСТИТКИ ОБРАДОВАО ЧЛАНОВЕ „СУНЦА“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još