ИЗДВОЈЕНОКултура

„ВЕЛИКА РЕФОРМА“ ПОБРАЛА АПЛАУЗЕ

Пред многобројном дервентском публиком вечерас је у Центру за културу изведена представа под називом „Велика реформа“, која је заправо наставак чувеног хита „Државни посао“.

Никола Шкорић, који тумачи улогу Драгана Торбице у серијалу и у представи, истакао је да је у комаду ријеч о дигитализацији, реформама и приближавању Европи, као и о томе како се једно јавно предузеће, а поготово, подрумска архива носи и суочава са промјенама које се дешавају, а никако да се десе на овим просторима.
-Вечна тема на овим просторима јесте да увек нешто чекамо, што никако да дође. Прође нам и време и живот у стварима које уствари не долазе. Циљ нам је да се публика забави и, пре свега, трудимо се да представа буде забавна и смешна. Ова представа, као серија, заправо је прича о нашем менталитету – казао је Шкорић.
Поред тога, он је додао да су данас по први пут боравили у Дервенти, те да су одушевљени градом, али и гостопримством.
Представа „Велика реформа“ до сада је представљена публици широм Србије и у иностранству, с тим да је јуче одиграна у Добоју, а након Дервенте слиједи гостовање у Бањалуци.

Related posts

Уговорени инфраструктурни
послови вреднији од милион КМ

Derventski List

Живот исписао странице
књиге „Господе, хвала за сузе“

Derventski List

Радионица израде змијањског веза и изложба накита сутра

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još