ИЗДВОЈЕНОКултура

„ВЕЛИКА РЕФОРМА“ ПОБРАЛА АПЛАУЗЕ

Пред многобројном дервентском публиком вечерас је у Центру за културу изведена представа под називом „Велика реформа“, која је заправо наставак чувеног хита „Државни посао“.

Никола Шкорић, који тумачи улогу Драгана Торбице у серијалу и у представи, истакао је да је у комаду ријеч о дигитализацији, реформама и приближавању Европи, као и о томе како се једно јавно предузеће, а поготово, подрумска архива носи и суочава са промјенама које се дешавају, а никако да се десе на овим просторима.
-Вечна тема на овим просторима јесте да увек нешто чекамо, што никако да дође. Прође нам и време и живот у стварима које уствари не долазе. Циљ нам је да се публика забави и, пре свега, трудимо се да представа буде забавна и смешна. Ова представа, као серија, заправо је прича о нашем менталитету – казао је Шкорић.
Поред тога, он је додао да су данас по први пут боравили у Дервенти, те да су одушевљени градом, али и гостопримством.
Представа „Велика реформа“ до сада је представљена публици широм Србије и у иностранству, с тим да је јуче одиграна у Добоју, а након Дервенте слиједи гостовање у Бањалуци.

Related posts

„Породично стабло Дујаковића“ споменик живота

admin

„Пиџама за шестеро“ вечерас

admin

ПОТВРЂЕН ЈОШ ЈЕДАН СЛУЧАЈ ЗАРАЗЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još