ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ВЕЧЕ ПЈЕСМЕ И ПЛЕСА

Бањалучки дјечији хор „Врапчићи“ одржао је вечерас концерт у спортској дворани која је одзвањала свима добро познатим стиховима.
Ријеч је о традиционалном наступу који сваке године дервентским малишанима поклања начелник општине, а ове године уз старе хитове публика је уживала и у пјесама које су се нашле на недавно издатом албуму.
Први човјек хора Бранислав Бане Ђаковић подсјетио је да ове године „Врапчићи“ обиљежавају 25 година успјешног рада и тим поводом започели турнеју у исто толико градова.
-Одлучили смо се да направимо 25 концерата у 25 градова Републике Српске, а у Дервенти имамо подршку публике и радо долазимо сваке године. Снимили смо нови албум, снимамо и нове спотове, а вечерас се представила нова екипа, јер имамо много нових чланова – рекао је Ђаковић додавши да хор тренутно броји око 90 чланова од четири до 12 година, а за све ове године кроз њега је прошло око 2.000 дјеце тог узраста.
-Уживамо, добро се проводимо заједно са пуном двораном Дервенћана који знају да нас прате- додао је он.

Related posts

ПОВЕЉА НАГРАДА ЗА КВАЛИТЕТНО ОБРАЗОВАЊЕ

admin

Раскошан живопис
употпуњује молитве

Derventski List

Бензинске пумпе кажњене са милион КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još