Новости

Задовољство корисника
и даље главна водиља

Задовољство корисника и даље је приоритет руководства и особља Геронтолошког центра, који већ три године под својим кровом смјешта већином старија и немоћна лица, истакнуто је данас током пријема организованог поводом три године рада ове установе.

Геронтолошки центар тренутно је дом за 83 корисника, којима су 24 часа доступни његоватељи, а у име тима ове установе на доброј сарадњи Градској управи на челу са градоначелником Милорадом Симићем и осталим установама у Дервенти захвалила се вршилац дужности директора Сања Грубиша.

– У Геронтолошком центру тренутно бораве 83 корисника, а на основу извјештаја из претходних година, тај број ће се у зимском периоду повећати. Наши корисници су већином старија лица, покретна и полупокретна, а захваљујући доброј сарадњи са Домом здравља, Центром за социјални рад и Градском управом, омогућавамо квалитетну његу – казала је Грубиша.

Градоначелник Милорад Симић казао је да је ова установа један од сегмената који чува добру слику Дервенте.

– Вјеровао сам у ову установу, још у њеним почецима, а показала се добром, првенствено због квалитетне услуге. Ово је заиста најосјетљивији посао који се може радити и то не може радити неко ко није велики ентузијаста и заљубљеник у људе, које треба нахранити, збринути и којима је потребна цјелодневна њега. Ми ћемо наставити да пружамо сву подршку у даљем раду – рекао је Симић додавши да задовољство корисника потврђује квалитет његе и сугурност ове установе.

Присутне је поздравио и замјеник директора и претходни руководилац установе Борко Китић, а пријему је, поред градоначелника са сарадницима, присуствовала и прва директорица установе Ђурђа Додиг – Пијетловић, те предсједник Скупштине града Мирко Земуновић, представници Дома здравља, Центра за социјални рад и Територијалне ватрогасно – спасилачке јединице, те политичких партија.

Related posts

Скупштина града 14. децембра о буџету за 2022. годину

admin

АСФАЛТ ЗА УЛИЦУ ПОРЕД „РАДА“, ВАТРОГАСНИ ДОМ УСКОРО ПОД КРОВОМ

admin

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ДЕРВЕНТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još