Друштво

За Михајла прикупљено више од 17.000 КМ

У акцији коју је Основна школа „19. април“ организовала за маленог Михајла Радановића прикупљено је 17.307 марака.

Да је базар, који је јуче на више локација у граду понудио суградјанима прилику да помогну дјечаку који болује од спиналне мишићне атрофије, био пун погодак показује велики одзив, али и прикупљени износ новца.

– На базару је прикупљено 11.796 марака, а у акцији коју је провео Савјет ученика 4.141, док је колектив школе прикупио 1.370 марака, што је укупно 17.307 КМ и сав прикупљени новац ће бити прослијеђен на рачун породице Радановић чији седамнаестомјесечни син Михајло болује од спиналне мишићне атрофије – навели су из школе.
Школа се захвалила и ученицима и родитељима који су помогли у организацији.
– Ово није први пут да смо помогли маленом Михајлу и свакако нећемо стати на овом. Такође, упутили смо више од 200 позивница приватним и државним субјектима на нивоу наше општине да дају свој допринос, те тако потпомогну породици Радановић у њиховој борби за оздрављење маленог Михајла – казали су у школи те додали да имају сазнања и да су организације из других градова и општина већ уплатиле средства Радановићима.

Related posts

СКУД „Дервента“ припрема годишњи концерт

admin

Објављени резултати јунског уписног рока

admin

Чуварима ћирилице уручене награде

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još