Друштво

За третмане уљепшавања не жале новац

Дервентски салони љепоте и козметички студији разним третманима привлаче све више Дервенћанки, које његу лица и тијела препуштају модерним третманима, не жалећи новац и вријеме.

У салонима за уљепшавање истичу да прате све трендове када се ради о третманима за његу коже лица и тијела, а током љета највеће интересовање било је за депилације, маникир и педикир, те потамњивање тена.

– „Спреј тен“ третман је и даље веома тражен. Ради се о третману тамњења коже, који не изискује честе одласке у салон. Цијена је 30 КМ, а још једна од предности је да боја спада равномјерно и траје око 15 дана – објаснила је власница салона „Платинум“ Марија Алексић додавши да влада интересовање и за друге третмане.

– Радим хигијенске третмане лица, које савјетујем да клијенти раде два пута годишње и то је веома тражено,. Тражени су и „anti age“ третмани, коктели, те мезотерапија, а чија цијена варира од 60 до 100 марака. Третман трајног уклањања длачица, које радим диодним ласером, такође је веома тражен. С обзиром да се овај третман обавља по регијама у неколико термина, регија ногу за жену кошта 100 марака по третману – објаснила је Алексићева.

У козметичком салону „Селма“ кажу да су третмани лица најтраженији вид његе коже током читаве године.

– У својој понуди имам дубоку биоревитализација коже, хемијске пилинге, мезотерапијске третмане „anti age“, као и „BB glow“, те третмане воћним киселинама, а у посљедње вријеме третман који се можда највише истакао јесу пудер обрве, којима уопштено клијенти посвећују доста пажње, а цијена третмана износи 200 КМ – објаснила је власница салона Селма Пелеш.

Да су најтраженији третмани лица који „лијече“ проблематичну кожу, потврдила је и козметичарка Адријана Милинковић из салона у „Ретаил парку“.

– И ове године тражени су уобичајени третмани лица и тијела, а посебно корекција и фарбање обрва, парцијалне масаже и цијелог тијела, педикир, маникир, те парафинско паковање руку или ногу. С обзиром да је сезона свадби и других свечаности, третмани чишћења лица и професионално шминкање, такође су веома тражени – казала је Милинковићева додавши да за већину третмана има сталне клијенте.

Дервенћанка која његу лица препушта стручњацима, каже да при избору третмана, али козметичара, увијек на прво мјесто ставља стручност.

– Иако сам поборник стручне бриге о кожи лица, увијек ми је приоритет да козметичар буде стручна и да прати све трендове у овој области. До сада нисам имала негативних искустава са козметичким салонима у Дервенти – казала је Дијана К.

Њена суграђанка Николина П. додаје да редовно посјећује козметичке салоне у којима првенствено користи соларијум.

Соларијум

Из салона „Пер леи“ казали су да је велико интересовање још од почетка прољећа владало за соларијумом, који је опремљен „дугиним“ лампама, а минут боравка у њему кошта 0,80 фенинга.

Related posts

СТОМАТОЛОГУ СЕ ЈАВЉАЈУ ТЕК КАДА ЗАГУСТИ

admin

Залихе пуније
за 112 доза крви

Derventski List

Животне стазе заједно кроте пуних 60 година

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još