ИЗДВОЈЕНОНовости

Игор Жунић на челу дервентског СНСД-а

На данашњој Изборној конференцији Градског одбора СНСД Дервента за предсједника овог одбора једногласно је изабран Игор Жунић, док је за почасног предсједника, а на приједлог новоизабраног предсједника, изабран Милорад Симић, досадашњи предсједник Градског одбора СНСД-а.
Жунић се захвалио на подршци и избору, а  претходном руководству се захвалио за добро обављен посао.
– Заиста ми је велика част и осјећам велики понос због избора за предсједника Градског одбора СНСД-а. Знам да ме чека тежак посао, али вјерујући у наше чланство, у моје пријатеље и у људе који цијене Савез независних социјалдемократа, знам да ћемо наставити даље да развијамо нашу политичку и партијску инфраструктуру – казао је Жунић, те објаснио да је задао себи задатак да странку врати у базу.
– Кренућу од мјесних одбора и сваког нашег члана ћу испоштовати – казао је он.
Такође, истакао је да је важно ојачати омладински погон, још јаче развити Актив жена те најавио и формирање Актива пензионера.
– Планирам да на високом нивоу одржим и сарадњу са коалиционим партнерима и сигуран сам да ћемо заједничким снагама наставити да развијамо и Дервенту и Републику Српску- рекао је Жунић.
Образлажући свој приједлог да Милорад Симић буде изабран за почасног предсједника Градског одбора СНСД-а казао је да је то вид подршке и вјетар у леђа за све одлуке које је у прошлости донио и за све оно што га још у будућности чека.
– Симић је много тога учинио за наш град и за нашу странку у 18 година колико је био на челу одбора – објаснио је Жунић.
Конференцији је присуствовало више од 100 делегата, те предсједници градских одбора Социјалистичке партије, НДП-а и Уједињене српске који су досадашњу сарадњу оцијенили као веома добру, те изразили наду да ће се такав тренд наставити.

Related posts

У ТОКУ ПРИЈАВЕ ПЛИВАЧА ЗА КРСТ ЧАСНИ

admin

ДЕРВЕНТА ОТКЉУЧАЛА СВИЈЕТ ИЛУЗИЈЕ И НАУКЕ

admin

Антифашистичке идеје
треба да живе и данас

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još