Друштво

Избор најљепше фотографије
у празничном кутку

Туристичка организација Дервенте бира најљепшу фотографију насталу током „Дервентске зиме“ у празничном кутку на Тргу ослобођења, а рок за достављање фотографија у електронском облику је 10. фебруар у подне.

Директорица Туристичке организације Биљана Теофиловић казала је да су празници прошли, али да је вријеме даривања још увијек траје.

– На конкурс за избор најљепше празничне фотографије добродошле су фотографије самог празничног кутка, али и фотографије са нашим суграђанима. Ону најљепшу наградићемо сликом младе студентице сликарства у Новом Саду Анабеле Тешановић, а која је дио фундуса наше организације – рекла је Теофиловићева додавши да је фотографију потребно послати на маил адресу togderventa@gmail.com или на „фејсбук“ налог организације.

– О начину гласања и избору фотографије више информација доступно је на нашим налозима на друштвеним мрежама. Побједника конкурса објавићемо 11. фебруара – додала је Теофиловићева.

Related posts

Сутра уређење путног
правца ка Календеровцима

Derventski List

Омладинска банка ослонац
за нове идеје младих

Derventski List

ОД 15. НОВЕМБРА ОБАВЕЗНА ЗИМСКА ОПРЕМА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još