ИЗДВОЈЕНОНовости

КАЛЕНДЕРОВАЧКИ УЧЕНИЦИ ПРОСЛАВИЛИ МАТУРСКО ВЕЧЕ

Десет матураната Основне школе „Тодор Докић“ у Календеровцима вечерас је у просторијама школе, уз дружење, пјесму и плес, прославило матурско вече.
Директорица школе Маја Петровић казала је да ове године међу десет матураната имају једног „вуковца“, који је уједно проглашен и учеником генерације, а ријеч је о Марини Мартић.
– Генерација је заиста била добра, нисмо имали никаквих проблема. Дјеца су се примјерно понашала, како у школи, тако и на излетима. Могу да кажем да је са њима било посебно лијепо радити, јер је у питању мала група ученика, гдје се сваком ђаку може посветити више времена и пажње. Сматрам да је то велика предност у односу на велика одјељења – истакла је Петровићева која је матурантима пожељела много среће и здравља, те да у наставку школовања упишу жељена занимања.
-Моја главна порука, коју увијек истичем, јесте да је, прије свега, најважније бити добар човјек, зато драга дјецо у свакој ситуацији и прилици будите добри људи – поручила је она.

Related posts

ДЕРВЕНСКИ ЛИСТ СА ПРВАЧИЋИМА ПРВОГ ДАНА ШКОЛЕ (ФОТО)

admin

Вода из чесми у парку „9. јануар“ исправна за пиће

admin

УПИС УЧЕНИКА У СРЕДЊЕ ШКОЛЕ ИДУЋЕ СЕДМИЦЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još