ИЗДВОЈЕНОНовости

КАЛЕНДЕРОВАЧКИ УЧЕНИЦИ ПРОСЛАВИЛИ МАТУРСКО ВЕЧЕ

Десет матураната Основне школе „Тодор Докић“ у Календеровцима вечерас је у просторијама школе, уз дружење, пјесму и плес, прославило матурско вече.
Директорица школе Маја Петровић казала је да ове године међу десет матураната имају једног „вуковца“, који је уједно проглашен и учеником генерације, а ријеч је о Марини Мартић.
– Генерација је заиста била добра, нисмо имали никаквих проблема. Дјеца су се примјерно понашала, како у школи, тако и на излетима. Могу да кажем да је са њима било посебно лијепо радити, јер је у питању мала група ученика, гдје се сваком ђаку може посветити више времена и пажње. Сматрам да је то велика предност у односу на велика одјељења – истакла је Петровићева која је матурантима пожељела много среће и здравља, те да у наставку школовања упишу жељена занимања.
-Моја главна порука, коју увијек истичем, јесте да је, прије свега, најважније бити добар човјек, зато драга дјецо у свакој ситуацији и прилици будите добри људи – поручила је она.

Related posts

Вриједности Светосавља непролазна водиља

admin

ДЈЕД МРАЗ ОБРАДОВАО „ТРОЛОВЦЕ“

admin

ЧВРСТО ЧУВАТИ ИЗВОЈЕВАНУ СЛОБОДУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još