Спорт

КАРАТИСТИ ОСВЈЕТЛАЛИ ОБРАЗ У ЗЕНИЦИ

Чланови дервентског Карате клуба учествовали протекле недјеље на такмичењу под називом „Отворени куп у Зеници“ по правилима традиционалне карате федерације WТКF у организацији карате клуба „REI Zenica“.

Учествовало је 13 клубова са око 350 такмичара који су дошли из Албаније, ФБиХ, Републике Српске, Македоније, Њемачке и Аустрије, а овај турнир је био одлична провјера за престојеће регионално првенство које ће бити одржано у Бањалуци крајем марта и Европско првенство које ће бити одржано у Шиду почетком априла.

Такмичари Карате клуба „Дервента“ били су успјешни и заузели су треће мјесто у генералном пласману, а клуб је добио посебну честитку за остварни успјех и дисплину у извођењу ката од стране врховног судије Евера Чакићија карате мајстора црни појас 8.дан.

У појединачним катама прва мјеста освојили су Анђела Вујичић, Славен Топаловић, Михајло Ђекић, Марко Ратковац, Даријо Винчић, Николина Бојанић и Владимир Михаловић, други су били Катарина Ђујић, Марија Мартић, Немања Видић, Павле Ђукић, Милош Ђујић и Анреа Стевановић, док су трећепласирани били Селина Грубе, Лана Николић, Милош Ђујић, Дејан Дукић, Симона Нинковић, Тамара Добрић, Александар Болтар, Лука Прерадовић, Сергеј Николић, Лејла Мерџановић, Александар Петровски и Тамара Николић.

У појединачним борбама првак је постао Михајло Ђекић, друга мјеста освојили су Драго Брковић, Јована Икић и Јелена Илић. док је треће мјесто освојила Јелена Икић.

Related posts

АТЛЕТИКА ПРИВЛАЧИ СВЕ ВИШЕ МЛАДИХ

admin

Живанићу плакета најбољег
спортског новинара

Derventski List

КЉАЈИЋ УМЈЕСТО БЈЕЛОШЕВИЋА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još