Спорт

КАРАТИСТИ ОСВЈЕТЛАЛИ ОБРАЗ У ЗЕНИЦИ

Чланови дервентског Карате клуба учествовали протекле недјеље на такмичењу под називом „Отворени куп у Зеници“ по правилима традиционалне карате федерације WТКF у организацији карате клуба „REI Zenica“.

Учествовало је 13 клубова са око 350 такмичара који су дошли из Албаније, ФБиХ, Републике Српске, Македоније, Њемачке и Аустрије, а овај турнир је био одлична провјера за престојеће регионално првенство које ће бити одржано у Бањалуци крајем марта и Европско првенство које ће бити одржано у Шиду почетком априла.

Такмичари Карате клуба „Дервента“ били су успјешни и заузели су треће мјесто у генералном пласману, а клуб је добио посебну честитку за остварни успјех и дисплину у извођењу ката од стране врховног судије Евера Чакићија карате мајстора црни појас 8.дан.

У појединачним катама прва мјеста освојили су Анђела Вујичић, Славен Топаловић, Михајло Ђекић, Марко Ратковац, Даријо Винчић, Николина Бојанић и Владимир Михаловић, други су били Катарина Ђујић, Марија Мартић, Немања Видић, Павле Ђукић, Милош Ђујић и Анреа Стевановић, док су трећепласирани били Селина Грубе, Лана Николић, Милош Ђујић, Дејан Дукић, Симона Нинковић, Тамара Добрић, Александар Болтар, Лука Прерадовић, Сергеј Николић, Лејла Мерџановић, Александар Петровски и Тамара Николић.

У појединачним борбама првак је постао Михајло Ђекић, друга мјеста освојили су Драго Брковић, Јована Икић и Јелена Илић. док је треће мјесто освојила Јелена Икић.

Related posts

Дервентски шахисти на
републичком првенству

Derventski List

Савковић и Теофиловић уписали нове побједе

admin

Јуниори и кадети окићени
медаљама у Високом

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još