Спорт

На заслуженом одмору

Руководство и играчи дервентског Рукометног клуба, послије освајања трећег мјеста у протеклом првенству, на заслуженом су одмору.

Предсједник Управног одбора клуба Славен Шмуља казао је да је управа завршила све послове у вези са минулом сезоном у Првој рукометној лиги Републике Српске.

– Најважније је да ни према коме немамо дуговања, тако да предстојеће првенство дочекујемо без „репова“ – истакао је Шмуља.

Рукометни савез Републике Српске, према досадашњем лошем обичају, још увијек није објавио календар такмичарске 2023/2024. године, тако да почетак припремног периода није на видику. Ипак, Шмуља наговјештава да ће састав сениорске екипе остати врло сличан оном који је првенство завршио на трећем мјесту.

– За сада је извјесно да смо остали без Малешевића који је отишао у Аустрију и Топића који је отишао у Њемачку. Ако се догоди да још неко од играча напусти клуб, ангажоваћемо једног или два играча, али у принципу екипа ће углавном бити састављена од домаћих играча који били окосница тима који је освојио треће мјесто – рекао је Шмуља додавши да позитиван амбијент у клубу и око њега гарантују да ће и у идућој сезони дервентски Рукометни клуб тежити самом врху табеле.

Related posts

Рибарске вјештине одмјерили чланови три секције

admin

ГОСТОВАЊЕ „КРОЈАЧА“ КОД „СЛОГЕ“ ЗА СТАРТ НОВЕ СЕЗОНЕ

admin

Милојевићу признање Славонске лиге

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još