ИЗДВОЈЕНОНовости

КОРОНА ВИРУС ИМАЈУ ЈОШ ТРИ ОСОБЕ ИЗ ДЕРВЕНТЕ

У посљедња 24 часа у Републици Српској тестирано је 265 лабораторијских узорака, а нови вирус корона потврђен је код 34 особе у Републици Српској, односно три из Дервента.

Ово је 67 случај заразе код одоба из нсшег града, а под надзором се тренитно налази 79 особа.

Из дервентског Дома здравља навели су да је једна особа, код које је вирус потврдјен јуче, из кластера који се односи на манстир у Доњој Бишњи. Наиме, веци број лица код којих је вирус потврдјен претходних дана присуствовао је богослужењу у манастиру на Видовдан.

До сада је у Републици Српској потврђено 3.185 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 138 особе код којих је потврђен тест на нови вирус корона.

У Републици Српској, од новог вируса корона, до сада се опоравило укупно 1.632 особе. На КОВИД-19 тестирано је укупно 41.792 особа.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 183, у Универзитетско клиничком центру Републике Српске 47, а у општим болницама 136.

У Републици Српској под здравственим надзором тренутно је 3.755 особа, а надзор је завршен код 39.029

Related posts

ПРИКУПЉЕНО 95 ДОЗА КРВИ

admin

Мјере у РС продужене до 22. фебруара

admin

СИМИЋ: НАЈВАЖНИЈЕ ЈЕ ДА СИТУАЦИЈУ ДРЖИМО ПОД КОНТРОЛОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još