Друштво

Малишанима приређују рођендане из маште

Рођенданске забаве у простору прилагођеном за игру, уз слаткише, аниматоре и декорације ускоро ће моћи да имају и малишани из Дервенте, јер ускоро почиње са радом рођендаоница „Другарство“.

Овакaв вид организовања прославе најважнијег дана сваког малишана одавно је уобичајен у околним градовима, а сада ће и малени Дервенћани моћи да свој „диван дан“ прославе у маштовитом окружењу. Организаторску палицу за дјечију рођенданске забаве носиће сестаре Валентина и Виолета Шатара.

Како објашњавају ове Дервенћанке идеју да покрену рођендаоницу, добиле су од малених другара који музичку радионицу „Соната“ коју Валентина од лани успјешно организује за дјецу из Дервенте и Брода.

– Иако је све још у процесу припреме, пословни простор у Улици Бранка Ћопића бр. 5 у Новом насељу, гдје се тренутно одржава „Соната“ ускоро ће бити спреман за прве рођенданске забаве – казала је Валентина додавши да ће малишани моћи да бирају између два начина прославе свог рођендана.

– Први пакет укључују закуп простора и три часа незаборавне забаве за малишане са два аниматора и креативним садржајем, са нашим украсима, грицкалицама и слаткишима, док други подразумијева да родитељи донесу своју храну и украсе – објаснила је Виолета Шатара, додавши да је на адресу рођендаонице већ пристигло неколико пријава заинтересованих.

– Сви који желе да нам препусте организовање рођендана су добродошли, a више информација о организацији родитељи могу да добију на број телефона 065/234-822 – казала је Шатара.

Сигурне руке

Док малишани прослављају рођендан са својим другарима, родитељи могу да буду сигурни да су у њихови најдражи у сигурним рукама, поручују сестре Шатара.

 

Related posts

Данас Лазарева субота

admin

ИМИЦ додијелио три признања „Дервентско срце“

admin

У „ЗЛАТНОМ ЛУГУ“ ПРЕДУЗЕТЕ СВЕ ПРОПИСАНЕ МЈЕРЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još